onsdag 15 oktober 2008

fitt-middag

Hade s.k. fittmiddag (alla hade ett kön gemensamt) med lill-pluggisen och kombon och vi drack vin, diskuterade det täcka könet och kollade på bonde söker fru vilket bara blir bättre och bättre.

Jag längtar redan tills nästa bonde-avsnitt även om de två tönt-bönderna redan är olidliga. En gammal och snäll som har en massa tanter efter sig och en halvsnygg megalocyt-tönt som i vanlig ordning kommer att få hybris och tycka att han är hetast på bygden fast han knappt kan prata. Är dock fortfarande såld på lilla tjejen och bögen (och särskilt bögens killar - det här kommer bli hur bra som helst). Har dock hört lokala rykten om att bögen egentligen är en rejält slem typ som är otrevlig och har någon form av bisarr sugar-daddy i finans-världen men whateva, det är sjukt underhållande att se honom på tv.

Fick även lite råd angående mina parallella historier med emo-kiddet och daten (som eventuellt är på väg ut i sanden) och rökte lite för mycket, måste bättra mig på att ransonera mina cigaretter.

/dame can't make up my mind.

Inga kommentarer: